Политика за работа с лични данни

Увод

Ние защитаваме личните данни на посетителите на този уебсайт съгласно българския Закон за защита на личните данни, касаещ защитата при обработване на личните данни. Моля прочетете докрай, за да разберете как се използват вашите лични данни.

Информацията, която получаваме за Вас

Вашите лични данни се използват с оглед на предоставянето на финансовите услуги, за които кандидатствате. Вашите лични данни няма да бъдат съхранявани, след като услугата е била предоставена, освен когато се изисква по закон. Ние ще анализираме информацията, която Вие предоставяте, за да установим степента, до която нашите услуги отговарят на вашите изисквания. Ние използваме автоматизирана процедура, с помощта на която можем да определим дали района, в който живеете е в рамките на нашето покритие, или дали отговаряте на критериите за допустимост, за да може да се възползвате от нашите продукти и услуги. Когато въведете личните си данни онлайн, ние използваме технология за SSL криптиране с оглед да защитим тази информация.

Разкриване на информация пред трети страни

Като използвате този уебсайт се съгласявате, че вашите лични данни могат да бъдат разкривани от нашите консултанти на дружества в рамките на нашата група. Ние няма да предоставяме вашите лични данни на други страни, освен ако това не се изисква от закона. Ние също можем да публикуваме статистики за потребителите на този уебсайт или за техните предпочитания. Такива статистики няма да разкриват вашата самоличност, тъй като те няма да идентифицират отделните потребители.

Други условия

Този уебсайт използва Google Analytics и други инструменти за измерване, за да може да преценява как потребителите използват този уебсайт. Тези инструменти използват „бисквитки“ (cookies), които представляват текстови файлове на вашия компютър за събиране на стандартна регистрационна информация и информация за действията на потребителя. Тази информация е изцяло анонимна. „Бисквитките“ не могат да се използват, за да събират данни от вашия твърд диск, имейл адрес или лична информация за Вас.

Информацията генерирана от „бисквитките“ за това как се използва този уебсайт (включително и вашия IP адрес) се изпраща на Google. След това, тази информация се употребява за оценка на това как се използва уебсайта, като се изготвя и статистика за активността на уебсайта. „ПРОВИДЕНТ ФАЙНЕНШЪЛ БЪЛГАРИЯ” ООД никога няма да използва (или да позволява на трети страни да използват) такива статистически инструменти, за да локализира или да събира идентифицираща информация относно потребителите на този уебсайт.

Google няма да свързва вашия IP адрес с никакви такива данни, които се пазят от Google. Нито „ПРОВИДЕНТ ФАЙНЕНШЪЛ БЪЛГАРИЯ” ООД, нито Google ще свързва или ще търси връзка между даден IP адрес и самоличността на даден потребител. Ние няма да свързваме никаква информация, събрана от този уебсайт с каквато и да е идентифицираща информация от друг източник, освен ако не предоставите изрично такава информация.

Може да настроите вашия интернет браузер, така че да ви уведомява, когато получавате „бисквитки“ или да предотвратява изпращане на бисквитките. Въпреки това, трябва да имате предвид, че като не приемате бисквитки, може да ограничите функционалността, която Ви предоставяме, когато посещавате този уебсайт.

Този уебсайт използва аналитичната интернет услуга ClickTale. ClickTale може да регистрира щракване и движения с мишката, движението на курсора, както и всеки текст въведен в уебсайта. ClickTale не събира идентифицираща лична информация, която не сте въвели доброволно на уебсайта и не проследява навиците на сърфирането Ви в интернет, когато не използвате услугите на ClickTale. Може да изберете да забраните ClickTale ако желаете, на адрес: www.clicktale.net/disable.

Непълнолетни лица

Трябва да сте поне на 18 години, за да използвате този уебсайт. Забранено е на непълнолетни лица да използват този уебсайт.

Поверителност на личната информация на потребителите

Ако желаете да разберете каква информация пазим за вас в нашите бази с данни, ако желаете да получите достъп до такива данни или да отправите оплаквания във връзка с материалите, които сте предоставили преди това за защита на данните, моля да се свържете с Центъра за обслужване на клиенти. За да разберете повече за това как да се свържете с нас, моля отидете на раздел Контакти.